Statiszta és Modell közvetítés

Statiszta és Modell közvetítés

A Profil Modell Stúdió adatbázisát folyamatosan bővítjük, így az ország egyik legdinamikusabban fejlődő gyermekadatbázisa, ami születéstől kezdve egészen 16 éves korig foglalkozik gyermekekkel és fiatalokkal. 2012-ben ügyfeleink és partnereink igényeihez igazodva felnőtt modellek és színészek közvetítésével is elkezdtünk foglalkozni, továbbá igény esetén speciális karaktereket is rövid időn belül tudunk rendelkezésre bocsátani. Több mint 5 éves szakmai tapasztalatunk és az ahhoz társuló jó emberi kapcsolataink biztosítják, hogy a leglehetetlenebb karaktereket is megtaláljuk megrendelőink számára.    
Felnőttek

Felnőttek

Kérjük válasszon női modelljeink közül. Modellkednél, de nincs rólad profi fotó? kattints ide és megoldjuk ;)   
Fotózás

Fotózás

  Egy profi fotósorozat elkészítése ma már nem csak a modellek és sztárok kiváltsága. Legyél a saját életed főszereplője egy fotósorozaton, vagy ajándékozd meg párodat, esetleg szeretteidet a legszemélyesebb ajándékkal, egy fotósorozattal. Örökítsd meg a pillanatot velünk, mert mi kihozzuk belőled a maximumot! Barátságos környezet, profi csapat, jó hangulat, lehengerlő képek. Alábbiakban kiválaszthatod az igényidnek legjobban megfelelő szolgáltatásunkat:
Modellek

Modellek

Folyamatosan keressük a legszebb, legfotogénebb és legkülönlegesebb babákat, gyermekeket és fiatalokat! Jelentkezhet mindenki aki 0-16 éves kor között van és az alábbi lehetőségek is érdeklik: kis- és nagyjátékfilmben való szereplés reklámfilmben való szereplés reklám és katalógus fotózás fotósorozat készítés statiszta munka divatbemutató haj-show
Referenciák

Referenciák

Kedves Leendő Partnerünk! A Profil Modell Stúdió adatbázisát folyamatosan bővítjük, így az ország egyik legdinamikusabban fejlődő gyermekadatbázisa, ami születéstől kezdve egészen 16 éves korig foglalkozik gyermekekkel és fiatalokkal. Gyermek modellek, baba modellek, gyerek színészek, gyerek statiszták, ifjúsági szereplők, gyerek fotómodellek, képzett gyermek/tini táncosok közvetítésében segít igény esetén szereplőválogatásokon keresztül reklámokhoz, filmekhez, fotózásokhoz, gyermekruha divatbemutatókhoz illetve egyedi igények megvalósításához is.  
Szolgáltatások

Szolgáltatások

  "Mi is a Profil Modell Stúdiót választottuk! Te mire vársz még?"   Fotózás, modell közvetítés, gyermekszereplő és gyermekstatiszta közvetítés, gyermekzsúr szervezés és rendezvény fotózások egy helyen a Profil Modell Stúdiónál.

Modell és tartalom kereső

Fotózás

Fotózás
A kép kattintással nagyítható!

 

Egy profi fotósorozat elkészítése ma már nem csak a modellek és sztárok kiváltsága. Legyél a saját életed főszereplője egy fotósorozaton, vagy ajándékozd meg párodat, esetleg szeretteidet a legszemélyesebb ajándékkal, egy fotósorozattal.
Örökítsd meg a pillanatot velünk, mert mi kihozzuk belőled a maximumot!
Barátságos környezet, profi csapat, jó hangulat, lehengerlő képek.

Alábbiakban kiválaszthatod az igényidnek legjobban megfelelő szolgáltatásunkat:

 

BABA- és GYERMEK PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS 

körülbelül 100-120 darab  felvételt készítünk a gyermekről, melyből a 22  legjobbat retusálva, digitális formában adjuk át.

a fotózás időtartama a gyermekekhez igazodva 1 óra, mely 3 átöltözési lehetőséget tartalmaz

játékos, vidám hangulat

egyedi ötletek megvalósítása

ötletes, szórakoztató kellékek kiegészítők

professzionális műterem

13 éves kor felett a lányoknak ajándék sminket adunk

 

EGYÉNI FOTÓSOROZAT (18 év felettieknek)

·         körülbelül 150-200 darab fénykép, melyből a 24 legjobbat retusálva digitális adathordozón adjuk át

·         a fotózás időtartama 1,5 – 2 óra, mely tartalmaz több (maximum négy) átöltözési lehetőséget

·         1 -féle smink és styling

·         igény esetén fodrász is kérhető, melyre külön árajánlatot adunk

CSALÁDI ÉS/VAGY PÁROS FOTÓSOROZAT

·         körülbelül 150-200 darab fénykép a családról (maximum 4 fő) vagy párról közösen, illetve külön-külön is, melyből a 30 legjobbat retusálva digitális adathordozón adjuk át

·         a fotózás időtartama 1,5-2 óra

·         2 féle smink és styling

·         igény esetén fodrász is kérhető, melyre külön árajánlatot adunk

A szolgáltatási csomagokban lévő képeken felül plusz képek rendelése esetén a fényképek utómunkázva 1600 Ft utó rendelhetőek, melyet a fotózás végén lehet egyeztetni.

 Ha mégsem találtál neked való ajánlatot, kérjük jelezd felénk és mi külön ajánlatot készítünk az igényeidhez és nem utolsó sorban a pénztárcádhoz igazítva.

HAMALA-Gyerekszáj

Kattints a képre és

nézd meg a videóinkat! :)

Profi fotósorozat

Szerepelni vágyó, fotogén gyerekeket, babákat, fiatalokat keresünk!

Reklámforgatásra, kis- és nagyjátékfilm ill. mozifilm forgatásra, valamint katalógusfotózáshoz.
Ha szeretsz szerepelni, de nincs még tapasztalatod, akkor ne habozz, töltsd ki jelentkezési lapunkat!
Ne álmodd az életed, éld az álmaid! Kapcsolj nagyobb fokozatra és jelentkezz!

 

Hírlevél

Tartalom átvétel